Viimeinen valtuusto

Nyt jäi taakse viimeinen valtuuston kokous. Ehdin olla valtuutettuna kaksi kautta eli 8,5 vuotta. Ne olivat erittäin mielenkiintoiset vuodet. Opin valtavasti. Voin vakuuttaa, että onnistuin myös vaikuttamaan moniin tavoitteideni mukaisiin asioihin. Tässä lyhyt kiitospuheenvuoroni kokouksen lopussa.

 

Arvoisa puheenjohtaja ja valtuutetut

ja kaikki läsnäolijat

 

Talvella päätin, etten osallistu kevään vaaleihin, sillä vapaa-aikaani tarvitaan nyt välttämättä muualla. Olo oli tuolloin kovin haikea.

Hieman haikea se on vielä nytkin, sillä tämä on ollut monella tapaa hyvä kausi. Tänä aikana on saatu eteenpäin monia hyviä ja hyödyllisiä hankkeita sekä saatu muun muassa kokonaan uusia tai uudistettuja koulu- ja päiväkotirakennuksia.

Aivan erityisen iloinen ja tyytyväinen olen siitä yhteistyön ilmapiiristä, joka valtuustossa on vallinnut. Näin siitä huolimatta, että erimielisiä on monestakin asiasta oltu. Aivan erityisesti yhteistyön merkitys korostuukin juuri silloin.

Tunnettu tosiasiahan on edelleen se, että juuri erilaisista näkemyksistä syntyy usein uutta. – Kunhan vain muistetaan, että kaikkien osapuolten on kuunneltava aidosti toisiaan ja kunnioitettava  toistensa näkemyksiä. Siitä lähtee tie uusiin oivalluksiin ja ideoihin, joilla pidetään huoli kuntalaisten palveluista ja hyvinvoinnista.

Nyt on tullut aika kiittää. Sydämellinen kiitos teille valtuutetut, viranhaltijat, työntekijät ja aivan jokainen, jonka kanssa olen saanut tehdä hyvää ja asiallista yhteistyötä.

Meillä on hieno kunta, jossa on hyvät palvelut ja sitoutunut henkilökunta. Siitä voi olla ylpeä ja niiden eteen on välttämätöntä tehdä yhteistyötä edelleen.

 

Onnea ja viisautta tulevat päättäjät ja henkilöstä, jotka luotsaatte kuntaamme eteenpäin!